Antti Koivula & The Soultwisters

(FIN)

Antti Koivula on valmistunut muusikoksi Pop & Jazz Konservatoriosta ja laulunopettajaksi Metropolian pop/jazz-linjalta. Antti on kolunnut viimeisten kymmenen vuoden aikana keikkapaikkoja klubeista Tasavallan Presidentin juhlavastaanottoon ulkomaisia jäähalleja unohtamatta. Hän on rockyhtye My First Bandin solisti sekä biisinkirjoittaja. Tämän lisäksi hän hoitaa solistin tonttia mm. Mr. Sushi yhtyeessä sekä Frank Zappan musiikkia esittävässä Frank Zappa Memorial Pancake Breakfastissa.

Soulia ja boogaloota edustava The Soultwisters aloitti vuonna 2005 nelihenkisenä instrumentaalibändinä. Keikoilla yhtye laajentuu kahdeksanhenkiseksi kokoonpanoksi. The Soultwisters keikkailee säännöllisesti ja on mm. pyörittänyt Helsingissä omaa klubi-iltaa Boogaloo-night.

Yhtyeen ensimmäisen single Soulpudding julkaistiin englantilaisella Mukatsuku Records –yhtiöllä vuonna 2008. Ensimmäinen studiolevy Soup Is Hot julkaistiin tammikuussa 2009 suomalaisella Texicalli-levymerkillä. Myös japanilainen P-Vine-levymerkki julkaisi levyn vuonna 2010. Soul- ja funk-henkistä musiikkia sisältävä levy on soinut radioissa ympäri maailmaa, mm. BBC-kanavan soittolistalla. Ensimmäisen albumin kappaleita on myös julkaistu eri kokoelmilla Japanissa ja Suomessa.

Kokoonpano

Nimi
Instrumentti
Jaatinen Hypno
percussion
Kaikkonen Luumu
guitar
Koivula Antti
vocals
Korhonen Raimo
trumpet
Leppänen Leevi
drums
Salomaa Johannes
saxophone
Syrjänen Panu
saxophone
Vuorela Mikko
bass

Esiintymiset vuonna 2013

Päivä
Aika
Paikka
16.07.2013
21.00
Otava Factory