Hoedown feat. Jukka Gustavson & Jonna Tervomaa

Runsaan keikkailun tiukaksi hioma huippuluokan roots-yhtye kutsuu Pori Jazzin kunniaksi mukaansa Wigwamissa ja omissa bändeissään loistaneen urkuri/laulaja Jukka Gustavsonin sekä naislaulajiemme kärkeen kuuluvan Jonna Tervomaan. Esa Kaartamolta, Mika Kuokkaselta ja Ninni Poijärveltä tulevan oman materiaalin ohessa kuullaan syvyydellään sykähdyttäviä tulkintoja vanhoista blues-, rock- ja country-helmistä sekä mm. The Bandin, Little Featin, J.J. Calen ja Jackson Brownen valituista paloista.

Howdown syntyi 2001 silkasta rakkaudesta amerikkalaiseen juurimusiikkiin. Bändi on hionut linjaansa tasaiseen tahtiin omalla klubillaan, jossa sen vieraina on nähty mm. Tuomari Nurmio, J. Karjalainen ja Maarit Hurmerinta sekä alan amerikkalaisia taitajia, kuten Stuart Brothers ja Martha Scanlan.

Omia levyjä on syntynyt kaksi: Hoedown ja tupla-CD Black & White, jonka komea kattaus tekee selväksi niin näkemyksen kuin soitonkin kypsyyden tason. Laulaja/kitaristi Tokelan (The Munsons, Melrose) kanssa syntyi Honky-Tonk Merry-Go-Down.

Kokoonpano

Nimi
Instrumentti
Gustavson Jukka
keyboards
Haavisto Olli
pedal steel, lap steel, dobro
Kaartamo Esa
vocals, guitar
Kuokkanen Mika
vocals, guitar
Kurki Topi
drums
Maijanen Masa
bass
Nikku Jarmo
guitars
Poijärvi Ninni
vocals, violin
Tervomaa Jonna
vocals

Esiintymiset vuonna 2011

Päivä
Aika
Paikka
14.07.2011
13.00
Kirjurinluoto Arena