Barry Guy & Maya Homburger & Janne Tuomi

Barokkimusiikkia ilman rajoja! Englannin arvostetuin kokeellisen musiikin kontrabasisti, alkuperäisen barokkiviulun sveitsiläinen taituri ja suomalainen rytmillä parantaja etenevät Bachista avaruusaikaan. He nimittävät sitä ”musiikin venyttämiseksi”.

Barry Guy ja Maya Homburger ovat pitkäaikainen pariskunta, joilla on oma sekä keskiaikaista että uusinta musiikkia julkaiseva Maya-levymerkki. 60-luvulla aloittanut Guy on London Jazz Composers’ Orchestran ja Barry Guy New Orchestran, sekä useamman trion ja duon johtaja, ja sooloesiintyjä. Aktiivinen säveltäjä soittaa lukemattomilla kymmenillä levyillä.

Myös runsaasti levyttänyt Homburger on varhaisen barokkimusiikin arvostetuimpia solisteja ja soittaa suonikielisiä 1700-luvun viuluja. Hän on myös miehensä orkestereiden manageri. Pasuunaakin rumpujen ja myriaadien perkussioiden ohessa soittava Janne Tuomi muistetaan mm. Kusti Vuorisen ja Markku Peltolan ainutlaatuisista bändeistä sekä omista kansainvälisesti kehutuista soolorumpualbumeistaan.

Kokoonpano

Nimi
Instrumentti
Guy Barry
double bass
Homburger May
baroque violin
Tuomi Janne
percussion

Esiintymiset vuonna 2011

Päivä
Aika
Paikka
15.07.2011
20.00
uLTRA mUSIC nIGHTS @ tHEATRE