Honey B. & T-bones

(FIN)
psychedelic ghetto blues

Ei mitään tavanomaista ränttätänttää, vaan väkevä cocktail, jossa 1960-luvun San Franciscon psykedelia kohtaa Mississippi-bluesin polyrytmisissä tunnelmissa. Aija ”Honey B” Puurtisen paksut bassolinjat, Jaska Lukkarisen funkysti rullaava rumputyö, uuden jäsenen, lyömäsoittaja Mamba Assefan perkussiivinen ilotulitus muuraavat talon, jossa Bluesministeri Kuloniemen slide ei ota vankeja. Herkun kruunaa tohtori Aija ”Honey B.” Puurtisen Memphis Minnien atomiaikaan päivittävä laulu.

Blues ei ole teinien laji, se tulee elämänkokemuksesta. Honey B. & T-Bones on keikkaillut pitkin Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa yli neljännesvuosisadan ja homma on hallussa.Tähän sisältyy myös aikanaan ahkerimmin ulkomailla keikkailleen suomalaisyhtyeen maine. Töitä on tehty mm. harpisti Gary Primichin, kitaramestari Mel Brownin, UMO:n sekä Tuomari Nurmion kanssa.

Bändin tyyli on kypsynyt puhtaasta juuribluesista rokkaavan R&B:in ja psykedelisesti kokeilevan rockin kautta uuden Alien Blues –albumin kosmisen kaleidoskooppiseen rockbluesiin.

Kokoonpano

Nimi
Instrumentti
Assefa Abdissa
percussion
Kuloniemi Esa
guitar
Lukkarinen Jaska
drums
Puurtinen Aija
bass

Esiintymiset vuonna 2010

Päivä
Aika
Paikka
23.07.2010
18.00
Apollo Stage