ISIS

Tämä varta vasten Pori Jazzia varten koottu kokoonpano tulee Poriin ympäri maailmaa, mm. Ruotsista, Venäjältä, Tanskasta ja Ranskasta.

Hildegunn Øiseth on naisinstrumentalistien edelläkävijä, vietettyään yhdeksän vuotta Bohuslan Big Bandissa, ja työskennellen parhaillaan

norjalaisjazzin huippunimien kanssa sekä useissa kansainvälisissä projekteissa, esimerkiksi Pakistanissa ja Ghanassa.

Karin Hammar on kansainvälisesti tunnettu ruotsalainen pasuunan soittaja. Sliding Hammers -yhtyeessä vietettyjen vuosien jälkeen hän johtaa nyt omaa kvartettiaan.

Shannon Mowday on eteläafrikkalainen saksofonisti, joka vuosia sitten soitti torvea yhdessä Hildegunn Øisethin ja Karin Hammarin kanssa.

Olga Konkova on venäläinen pianisti, joka on työskennellyt monien kansainvälisten nimien, kuten Adam Nussbaumin, Gary Husbandin sekä Bill Brufordin kanssa.

Tanskalainen basisti Ida Gormsen on myös asunut Kapkaupungissa. Hän soittaa eteläafrikkalais-skandinaavisessa kvartetissa UHAMBO yhdessä Hildegunnin kanssa. Myöhemmin

hän muodosti myös 11-henkisen eteläafrikkalais-skandinaavisen naisyhtyeen Jazmyne.

Julie Saury on ranskalainen rumpali, joka työskentelee monien ranskalaisten ja kansainvälisten muusikoiden kanssa, tällä hetkellä muun muassa Rhoda Scottin ja

Johnny Griffinin kanssa. Kuten muutkin tämän yhtyeen naiset, Julie Saury säveltää omaa musiikkia omalle yhtyeelleen.

Lisbeth Diers on yksi johtavista tanskalaisista lyömäsoittimien soittajista, sekä myös osa Percussion Paradisea Marilyn Mazurin kanssa.

Kokoonpano

Nimi
Instrumentti
Grace Kelly
sax
Hildegunn Öiseth
trumpet
Ida Gormsen
bass
Julie Saury
drums
Karin Hammar
trombone
Lisbeth Diers
perc
Olga Konkova
piano
Pauline Jean
vocals
Sarah Morrow
trombone
Shannon Mowday
sax

Esiintymiset vuonna 2009

Päivä
Aika
Paikka
19.07.2009
13.00
Kirjurinluoto Arena
18.07.2009
21.00
Klubi-Klubben Garden