Hazmat Modine

(US)
bluesy global roots music

Sydämellinen, syvällinen, hauska ja perin juurin newyorkilainen tapaus, jonka käsissä monenlaiset juurimusiikit reggaesta, skasta ja countrysta klezmeriin ja Kaukoidän tyyleihin kerääntyvät vanhan bluesin ympärille tanssimaan jatsillisesti virittynyttä globaalia kansanmusiikkia.

Varustautukaa huippukokemukseen! Hillittömän solistiseitsikon rouhevaa menoa leimaa kahden huuliharpisti huima yhteistyö, moniulotteinen torvisektio, tuuban piirtämät bassolinjat, eksoottiset soittimet (mm. sheng, claviola, cimbalom) sekä johtaja Wade Schumanin hurttia huumoria ja post-modernia filosofiaa mehukkaan rosoisesti limittävä laulu.

Hazmat Modine on toistaiseksi tehnyt vain yhden, mutta sitäkin iskevämmän albumin Bahamut, jolla vierailee mongolialaisen kurkkulaulun ykkösryhmä Hun-Huur-Tu. Kaikki lokerot väistävä ja lavalla kaiken peliin laittava orkesteri soittaa pääasiassa omaa materiaalia, mutta innostuu joskus viskaamaan sekaan kieron version vaikka jostain Slim Gaillardin tai Irving Berlinin helmestä.

Kokoonpano

Nimi
Instrumentti
Bill Barrett
harmonica, sheng, voc
Joseph Daley
tuba
Michael Gomez
guitars, banjitar
Pete Smith
guitar
Reut Regev
trombone
Richard Huntley
perc
Steve Elson
b.sax, t.sax, clarinet, duduk, fl
Wade Schuman
harmonica, guitar, banjitar, voc

Esiintymiset vuonna 2009

Päivä
Aika
Paikka
16.07.2009
21.00
Klubi-Klubben Garden
17.07.2009
12.00
Radio Nova Stage