2010*.jpg./imagesArray ( [0] => ./images/2010_Eric_Brochard.jpg [1] => ./images/2010_James_Neve.jpg [2] => ./images/2010_Jazzkatu.jpg [3] => ./images/2010_Melody_Gardot.jpg [4] => ./images/2010_TedCurson.jpg [5] => ./images/2010_gil_scott_heron.jpg ) ./images/postersArray ( [0] => ./images/posters/2010.jpg ) ./images/slogansArray ( ) ./images/slogans/enArray ( ) ./images/slogans/fiArray ( ) Pori Jazz History

History of Pori Jazz. International Festival Every Year in July

Festivaalivuosi 2010

Jatsitatsi – interaktiivinen tapahtumaopas monikosketusnäytöllä (20.7.2010)

Festivaalivierailla on mahdollisuus tutustua festivaalin ohjelmaan, esiintyjiin ja esiintymispaikkoihin suuren, noin 3 metriä leveän monikosketusnäyttöseinän avulla. Kosketusnäytöllisistä kännyköistä tutulla tatsilla toimivalta jättinäytöltä löytyy paljon tietoa festivaalista ja sen tapahtumista. Jatsitatsin kautta näkyy myös artistien on stage- eli soittoajat, joita normaalisti ei näe muualta!

Jatsitatsilla näkyy pomppivia palloja, jotka kimpoilevat toisistaan digitaalisten ilmapallojen lailla. Jos pallon pysäyttää kosketuksella, sen sisältä avautuu lisää tietoa. Palloja yhdistämällä käyttäjä voi nähdä muun muassa tarkempia tietoja Pori Jazzin ohjelmasta, tapahtumapaikoista ja -ajoista.

Saman ruudun ääreen voi kokoontua useita henkilöitä etsimään tarpeellista sisältöä tai leikkimään näytöllä olevan sisällön kanssa. Näyttö tunnistaa lähes rajattoman määrän kosketuksia ja joukon erilaisia kädenliikkeitä. Näin samaa näyttöä voi käyttää monta ihmistä yhtä aikaa. Jatsitatsi sijaitsee Jazzkadun info-pisteen vieressä Cafe Jazzin läheisyydessä. Käy testaamassa!

Näyttö on toteutettu Tietotekniikan tutkimuslaitos HIITin, Pori Jazzin, Elisan, Nokia Siemens Networksin, Aalto-yliopiston ja Tampereen teknillisen yliopiston yhteistyönä hyödyntäen suomalaisen MultiTouch Oy:n maailmalla mainetta niittänyttä monikosketusnäyttöteknologiaa. Tutkimushanketta on rahoittanut Tekes.

© Copyright Pori Jazz