2010*.jpg./imagesArray ( [0] => ./images/2010_Eric_Brochard.jpg [1] => ./images/2010_James_Neve.jpg [2] => ./images/2010_Jazzkatu.jpg [3] => ./images/2010_Melody_Gardot.jpg [4] => ./images/2010_TedCurson.jpg [5] => ./images/2010_gil_scott_heron.jpg ) ./images/postersArray ( [0] => ./images/posters/2010.jpg ) ./images/slogansArray ( ) ./images/slogans/enArray ( ) ./images/slogans/fiArray ( ) Pori Jazz History

History of Pori Jazz. International Festival Every Year in July

Festivaalivuosi 2010

Jazzkadun ruokatarjonta entistäkin monipuolisempaa (2.6.2010)

Pori Jazz panostaa tänä vuonna festivaalialueen elämyksellisyyteen. Iso osa sitä ovat makuelämykset. Erityisesti Jazzkadun ruokatarjonta on nyt entistäkin monipuolisempaa.

Konserttipaikkoinakin toimivat Cafe Jazz ja Klubi-Klubben tarjoilevat ruokaa ja juomaa festivaalikansalle. Cafe Jazz on auki aina -04 asti ja Klubi-Klubben muiden ravintoloiden tapaan -02 asti.

Jazzkadun uusi konserttipaikka Apollo Stage toimii myös anniskeluravintolona ja on auki päivittäin -03 asti. Muita Jazzkadun anniskeluravintoloita ovat Barco, Bar Coco, Smiler’s sekä Cafe Solo.

Jyrki Sukulan Jazz Man’s Diner – New York style jazzy steakhouse on viihtyisä grilliravintola, keskeisellä paikalla Jazzkadun varrella. Joenrannanterassilla voi nauttia aperitiivit ja avecit sekä nauttia herkullisia annoksia hiiligrillistä. Jazz Man’s Dinerin naapurissa sijaitseva Ravintola Bison puolestaan tarjoaa herkullisia riista- ja kalaruokia.

Jo viime vuonna festivaalikansaa ihastuttanut sushiravintola Masabi bar palvelee asiakkaita jälleen Taavi-sillan kupeessa.

Jazzkadun ruokakortteli tarjoaa monipuolisesti makuja maailmalta. Testaa mm. HK-makkarabaari, Kariniemen BBQ, Sukula Cafe, Meksikolaista paellaa, muikkuja, kebab-paikkoja, vohveleita sekä muurinpohjalettuja. Tänä vuonna Jazzkadulla on myynnissä myös mansikoita ja herneitä. Jazzkadun uutuutena ovat myös jäähilejuomat. Perinteisiä Hotdog-kojuja ja metrilakuja löytyy myös.

Jazzkatu on avoinna pe 16. – su 25.7. joka päivä klo 11-24.

© Copyright Pori Jazz