2008*.jpg./imagesArray ( [0] => ./images/2008_fiilis_lp.jpg [1] => ./images/2008_ilmakuva_santana.jpg [2] => ./images/2008_kumiveneet_arena.jpg [3] => ./images/2008_rennosti_arenalla.jpg [4] => ./images/2008_vauva_ja_luurit.jpg [5] => ./images/2008_wau_mitka_juhlat.jpg ) ./images/postersArray ( [0] => ./images/posters/2008.jpg ) ./images/slogansArray ( ) ./images/slogans/enArray ( ) ./images/slogans/fiArray ( ) Pori Jazz History

History of Pori Jazz. International Festival Every Year in July

Festivaalivuosi 2008

Loppuunmyytyyn perjantain 18.7. Kirjurinluoto Arenan konserttiin tehdään muutamia poikkeus

Yleisön viihtyvyyden sekä hyvän näköyhteyden turvaamisen vuoksi järjestäjät ovat päättäneet, että Kirjurinluoto Arenalle ei perjantaina 18. heinäkuuta voi tuoda omia tuoleja. Vain istuinaluset ja viltit ovat sallittuja. Tämä turvaa sen, että mahdollisimman monella on esteetön näköyhteys lavalle. Olemme myös lisänneet penkkejä lavan eteen noin 2 000 musiikinkuuntelijalle. Lavan edessä on kaikkiaan yli 7 000 istumapaikkaa.

Pori Jazzille perinteinen piknik-käytäntö on edelleen sallittu, mutta festivaalijärjestäjät toivovat yleisön ottavan huomioon toiset konserttivieraat.

Ihmisten toivotaan välttävän alueiden varaamista, jotta tila käytettäisiin mahdollisimman hyvin hyödyksi. Samoin toivotaan, että piknik- eväät ja tavarat ovat mahdollisemmat pieniä.

Edellä mainitut poikkeusjärjestelyt koskevat vain Kirjurinluoto Arenan perjantain 18. heinäkuuta konserttia. Aiempien vuosien tapaan Kirjurinluoto Arenalle ei voi konserttipäivinä tuoda sadekatoksia ja sateenvarjoja.

Kaikki Arenalle tuleva autoliikenne, eli bussit ja yksityisautot, ohjataan Kirjurinluodon konserttipäivinä 8-tien (Vaasa, Turku) kautta sekä Arenalle tullessa että sieltä poistuttaessa. Arenalta keskustaan johtava Raumansilta on konserttien aikana kokonaan autoilta suljettu. Reitti on hyvin opastettu kaikilta pääteiltä.

© Copyright Pori Jazz