2007*.jpg./imagesArray ( [0] => ./images/2007LP42.jpg [1] => ./images/2007ennensadetta.jpg [2] => ./images/2007isa_ja_poika.jpg [3] => ./images/2007kids.jpg [4] => ./images/2007nuoripari.jpg [5] => ./images/2007paulanka.jpg [6] => ./images/2007roots_sousafoni.jpg [7] => ./images/2007roots_yleiso.jpg [8] => ./images/2007slystone.jpg [9] => ./images/2007tatuointi.jpg [10] => ./images/2007ultra.jpg ) ./images/postersArray ( [0] => ./images/posters/2007.jpg ) ./images/slogansArray ( ) ./images/slogans/enArray ( ) ./images/slogans/fiArray ( ) Pori Jazz History

History of Pori Jazz. International Festival Every Year in July

Festivaalivuosi 2007

Pori Jazz lähestyy – soitto soi 14.-22.7. (13.7.2007)

Pori Jazz on täällä! Tiedossa on yksi festivaalin historian monipuolisimmista ohjelmista, ja laadukasta musiikkia on tiedossa lähes ympäri vuorokauden. Kaikkiaan Pori Jazzissa kuullaan yli 100 konserttikokonaisuutta, joista ilmaisia on reippaasti yli puolet. Kesän kohokohtaa ei yksinkertaisesti voi jättää väliin!

Jazzkatu avataan perinteisesti jo perjantaina 13.7. klo 12, jolloin basaarikujat ja ravintolat avataan yleisölle. Ensimmäinen ilmaiskonsertti raikaa Radio Nova Stagelta lauantaina klo 11. Lauantaina 14.7. ovensa avaavat Jazzkadun klubit; Cafe Jazz, Veikkaus Jazz Club sekä Klubi-Klubben & Garden. Keskiviikkona 18.7. konserttipaikoista starttaavat LP42! ja Voodoocity. Torstaina 19.7. avautuvat vielä Teatteri ja Ultra Music Nights.

Pori Jazzin suuret ulkoilmakonsertit järjestetään Kirjurinluoto Arenalla torstaista 18. sunnuntaihin 22.7. Festivaalin suosituin iltakonserttipaikka LP42! sijaitsee vain parinsadan metrin päässä Arenasta, joten jos menojalkaa vipattaa Kirjurinluodon konserttien jälkeen, on LP42! oiva vaihtoehto jatkaa iltaa!

Torstaina 19.7. Kirjurinluoto Arenalla nähdään legendaarinen Paul Anka, soulin kestotähti Natalie Cole, brasilian/karibian rytmeistä tunnettu Gilberto Gil ja Miles Davisin luottorumpali Al Foster. LP42!:lla torstaina ilahduttavat tiedostavan jazz-räpin Us3, Eternal Erection ja Clube de Balanco. Torstaina kannattaa ehdottomasti bongata myös Viktoria Tolstoy Teatterilla.

Perjantaina 20.7. Kirjurinluoto Arenan lavalle astelevat funkin veteraani, legendaarinen Sly and The Family Stone, hip-hopin iskuryhmä The Roots, R&B/soul-lupaus India.Arie ja Eero Koivistoinen Music Society feat. Redrama. LP42!:n perjantain starat ovat acid jazzin yksi parhaista; The Brand New Heavies, Eternal Erection ja Honey B and The T-Bones. Perjantaina must see –listalla ovat myös Ultra Music Nightsin Ultra Strange Trios –teemailta ja Voodoocityn w

Lauantaina 21.7. Kirjurinluoto Arenalla on varsinainen musadiggarin unelmakattaus jazzrockin pioneerin Steely Danin sekä Elvis Costellon & Allen Toussaintin johdolla. Päivän aikana kuullaan myös The Bad Plus –pianotrioa ja Kurt Rosenwinkeliä Jukka Eskola All Starsin kanssa. LP42!:n ohjelmassa on suomisoulin nousukas Tuomo, jazzia/rockia/soulia/bluesia yhdistelevä Blood Sweat & Tears sekä Von Hertzen Brothers. Näkemisen ja kokemisen arvoisia ovat Django Festival Klubi-Klubbenilla sekä Clube Brasil –teemailta Veikkaus Jazz Clubilla. Unohtamatta myöskään Radio Nova Stagen ja Veikkaus Jazz Clubin ilmaiskonsertteja pitkin päivää – ja viikkoa!

Sunnuntaina 22.7. Kirjurinluoto Arenan leppoisassa piknik-konsertissa kuullaan mm. Ziggy Marleyn ja Blood Sweat & Tearsin jammailua sekä suomalaista Hubaa.

© Copyright Pori Jazz