2005*.jpg./imagesArray ( [0] => ./images/2005_hannepulli.jpg [1] => ./images/2005_jamiecullum.jpg [2] => ./images/2005_urbansax.jpg ) ./images/postersArray ( [0] => ./images/posters/2005.jpg [1] => ./images/posters/2005_p2.jpg [2] => ./images/posters/2005_p3.jpg [3] => ./images/posters/2005_p4.jpg ) ./images/slogansArray ( ) ./images/slogans/enArray ( ) ./images/slogans/fiArray ( ) Pori Jazz History

History of Pori Jazz. International Festival Every Year in July

Festivaalivuosi 2005

Tänään Pori Jazz panee pykälään suurimman vaihteen (21.7.2005)

Neljää vuosikymmentään juhlivan Pori Jazzin pääviikonloppu alkaa tänään ja meno kaupungissa on sen mukaista. Kaikki 14 konserttipaikkaa pursuavat ohjelmaa ja ennen kaikkea vetävää rytmimusiikkia. Ja mikä parasta, vielä on aikaa hypätä siivelle ja tulla mukaan menoon!

Tarjolla on mm. Urban Saxin huima visuaalis-musiikillinen show Kirjurinluoto Arenalla. Svengaavan latino-dancen jazzin kanssa vihkinyt Louie Vega ja bluesin kultapoju Jonny Lang esiintyvät Jazz Centerissä ja maailmalle aikanaan acid jazzinkin esitellyt James Taylor Quartet LP40! -teltassa. Eikä pidä unohtaa myöskään Porissa hyvään vetoon päässyttä Los Van Vania ja pehmeän brittisoulin Craig Davidia – kaksi jälkimmäistä nousevat tänään lavalla Kirjurinluoto Arenan pääkonsertissa.

Ja idea vielä kiteytetysti: Nyt on aika suunnata Poriin nauttimaan hyvästä musiikista ja ainutlaatuisesta tunnelmasta!

© Copyright Pori Jazz