2004*.jpg./imagesArray ( [0] => ./images/2004_aliciakeys.jpg ) ./images/postersArray ( [0] => ./images/posters/2004.jpg ) ./images/slogansArray ( ) ./images/slogans/enArray ( ) ./images/slogans/fiArray ( ) Pori Jazz History

History of Pori Jazz. International Festival Every Year in July

Festivaalivuosi 2004

Pori Jazzin toimitusjohtaja valittu (20.9.2004)

Ensi vuonna 40-vuotisjuhlaansa viettävä Pori Jazz saa uuden vetäjän. Pori Jazz 66 ry:n hallitus on valinnut uudeksi toimitusjohtajaksi filosofian maisteri Katja Leppäkosken, 33. Hän on toiminut Pori Jazzin tuotantopäällikkönä vuodesta 1998 lähtien ja sitä ennen vuoden Pori Jazzin tuotantokoordinaattorina.

Tuotantopäällikkönä Leppäkosken vastuulle on kuulunut koko festivaalituotannon budjetointi, suunnittelu ja toteutus, sekä osallistuminen festivaalin konseptin ja sisällön suunnitteluun. Tällä hetkellä hän opiskelee työn ohella MBA-tutkintoa Porin yliopistokeskuksessa. Aiemman tehtävänsä kautta Leppäkoskella on Pori Jazzin organisaatiosta ja sen toiminnasta hyvin monipuolista osaamista. Leppäkoskella on laaja-alainen tuntemus niin tapahtuman tuottamisesta, markkinointiviestinnästä, musiikkibisneksestä, kuin itse musiikistakin.

© Copyright Pori Jazz