2004*.jpg./imagesArray ( [0] => ./images/2004_aliciakeys.jpg ) ./images/postersArray ( [0] => ./images/posters/2004.jpg ) ./images/slogansArray ( ) ./images/slogans/enArray ( ) ./images/slogans/fiArray ( ) Pori Jazz History

History of Pori Jazz. International Festival Every Year in July

Festivaalivuosi 2004

Legendaarinen Hammond B3 urkusoundi kunniassa Getz Gardenissa (21.7.2004)

- Joku on kutsunut Hammondia kaikkien soittimien Harley Davidsoniksi. Näin luonnehtii sähköurkujaan Ilkka Poijärvi, joka osti oman Hammondinsa 30 vuotta sitten kuultuaan, että niiden tuotanto lopetetaan eikä ole soittimestaan luopunut.(SK 21.7.)

Pori Jazzin Getz Gardenin B3 Organ festival tarjoaa tämän soittimen jäljittelemätöntä murinaa iltaisin keskiviikosta lauantaihin. Kevin Dean Organ trio aloittaa ja häntä seuraa Wigwamista tunnetuksi tullut kosketinsoittaja Jukka Gustavson yhtyeineen, jota kuullaan myös torstaina ja perjantaina.

Torstaina ja lauantaina Getz Gardenissa lauteilla on The Champs with Ximo Tebar(g), Joey DeFrancesco & Byron Landman(dr). Lauantaina on enemmän jamimeininki ja sooloihin voi löytyä yllättäviäkin nimiä.

Joka tapauksessa groovy souljazz, hard bop ja post bop -nimikkeillä määriteltyä rytmimusiikkia voi nauttia ison ja pienemmänkin annoksen Getz Gardenissa Jazzkadun varrella.

© Copyright Pori Jazz