1999*.jpg./imagesArray ( ) ./images/postersArray ( [0] => ./images/posters/1999.jpg ) ./images/slogansArray ( ) ./images/slogans/enArray ( ) ./images/slogans/fiArray ( ) Pori Jazz History

History of Pori Jazz. International Festival Every Year in July

Festivaalivuosi 1999

Aloite jazz- ja rockmuseon perustamiseksi PoriinVesa Paavilainen SK 10.9.1999

Jazz- ja rockmuseon perustamista Poriin suunnittelevan toimikunnan asettamista esittää aloitteessaan valtuutettu Hannes Tiira (sd.). Suomesta puuttuu aloitteen mukaan museo, joka jatsiin ja rockiin keskittyen esitteli melkoista osaa populääristä kulttuuriperinnöstä. Museon paikaksi on jossain yhteyksissä esitetty ex-hotelli Otavan kiinteistöä.

Jazziin liittyen on tehnyt aloitteen myös valtuutettu Pentti Forsten (sd.). Siinä halutaan, että Pori Jazz laatii Etelärannan ja Karjarannan aluetta koskevan yksityiskohtaisen asemapiirrossuunnitelman, jotta jokavuotiset toimintojen sijoituksia koskevat epäselvyydet olennaisesti vähentyisivät.

Lisäksi toivotaan kaupunginhallituksen selvittävän, voidaanko Etelärannan varustetason parantamiseen saada EU-rahoitusta ja voidaanko rakenteelliset parannustyöt saada valmiiksi vuoden 2001 jazzeille. Nykyisin jazz-katu on mm. viemäri- ja vesijohdoiltaan ja osin muiltakin rakenteiltaan epätyydyttävässä kunnossa.

© Copyright Pori Jazz