1997*.jpg./imagesArray ( ) ./images/postersArray ( [0] => ./images/posters/1997.jpg ) ./images/slogansArray ( ) ./images/slogans/enArray ( ) ./images/slogans/fiArray ( ) Pori Jazz History

History of Pori Jazz. International Festival Every Year in July

Festivaalivuosi 1997

Pori Jazz ehkä PuuvillatehtaaseenVesa Paavilainen SK 29.11.1996

Pori Jazz suunnittelee siirtävänsä toimitilansa Etelärantakatu 6:sta Porin puuvillatehtaaseen Kokemäenjoen vastarannalle. Tehtaasta Jazz vuokraisi Asko Oy:ltä yhteensä noin 600 neliömetrin tilat, joiden saneeraaminen Jazzille sopivaksi maksaa liki 1,7 miljoonaa markkaa.

Kustannuksiin on anottu Euroopan aluekehitysrahastosta ja työllisyysperusteisena investointiavustuksena 762 000 markkaa. Hakemusta ovat jo puoltaneet tai ilmoittaneet puoltavansa Satakuntaliiton tavoite 2-yhteistyöryhmä sekä Satakunnan työvoimapiiri. Myös sisäministeriö on alustavien yhteydenottojen perusteella suhtautunut hankkeeseen myönteisesti.

Pori Jazz 66:n omarahoitusosuudeksi jäisi noin 932 000 markkaa, josta yhdistys aikoo kattaa itse kolmasosan. Kolmasosalle haetaan rahoitusta Porin kaupungilta ja yhden kolmasosan kattamisesta neuvotellaan sponsoreiden kanssa.

Pori Jazzin toimitusjohtaja Harri Kainulainen toteaa, että Etelärantakadun varrella Jazzilla on yhteensä toimitilaa noin 260 neliömetriä, joista omaa tilaa on 160 ja vuokrattua tilaa 100 neliötä.

- Tilat ovat ahtaat ja epäkäytännölliset, eikä laajentamiseen ole nykyisessä rakennuksessa juurikaan mahdollisuuksia.

© Copyright Pori Jazz