1994*.jpg./imagesArray ( [0] => ./images/1994_bela_fleck.jpg [1] => ./images/1994_perko_pyysalo.jpg ) ./images/postersArray ( [0] => ./images/posters/1994.jpg ) ./images/slogansArray ( ) ./images/slogans/enArray ( ) ./images/slogans/fiArray ( ) Pori Jazz History

History of Pori Jazz. International Festival Every Year in July

Festivaalivuosi 1994

Musiikin skaala äärimmilleen
Kun Pori Jazz 94:n ensimmäinen tiedotustilaisuus maaliskuun lopulla pidettiin, saatiin havaita, että teemaksi valittu "ajankohtainen rytmimusiikki" oli todella laaja-alainen käsite. Juhlille houkuteltiin järjestäjien mukaan niin klassisen musiikin kannattajia kuin rockmusiikin kuluttajia ja hip-hoppareita.

Kangas perusteli ohjelmavalintojaan toteamalla, että varsinainen jazzyleisö maassamme rajoittuu 5 000 harrastajaan. Tällä määrällä ei festivaaleja Kankaan mukaan pidetä yllä (KoS 25.3.94).

Pori Jazz 94:n lehdistötiedote ja käsiohjelma kuvailivat kesän juhlaa kovin kiemuraisesti: "Ohjelmisto kattaa läpileikkauksen ajankohtaisesta rytmimusiikista sisältäen ..." ja "Festivaalin ohjelman runko perustuu jazziksi kutsuttavaan musiikkiin".

© Copyright Pori Jazz