1990*.jpg./imagesArray ( [0] => ./images/1990_25vee_mitalit.jpg [1] => ./images/1990_marsalis.jpg [2] => ./images/1990_urban_sax.jpg ) ./images/postersArray ( [0] => ./images/posters/1990.jpg ) ./images/slogansArray ( ) ./images/slogans/enArray ( ) ./images/slogans/fiArray ( ) Pori Jazz History

History of Pori Jazz. International Festival Every Year in July

Festivaalivuosi 1990

Jazzkatu muuttaa majaa
Kun Porin hotellihuonemäärä ei enää alkuunkaan vastannut keski-ikäistyneen festivaaliyleisön kysyntää, vain 50 kilometrin päässä sijaitsevasta Raumasta tuli myös jazzvieraiden majapaikka.

Lääkintöhallitus tarkensi edellisen kesän näkemyksiään Pori Jazzin ja tupakkafirmojen yhteistyöstä ja kielsi tupakan mainostamisen kaiken näkymisen Porissa. Jokainen lautasliina, ruokalista, pahvimuki, tuhkakuppi ja tulitikkurasia oli tarkastettava huolellisesti. Edes mikään tupakkavalmisteissa esiintyvä väriyhdistelmä ei saanut näkyä muissa tuotteissa.

Jazzkatu muutti jälleen hieman sijaintiaan. Painopiste siirrettiin Taidemuseon ja Raatihuoneen tienoilta vanhalle sillalle päin joen partaalle. Lähimmäksi siltaa tuli uusi konserttipaikka, 800 neliömetrin laajuinen 1 000 henkeä vetävä Newport Tent.

© Copyright Pori Jazz