1984*.jpg./imagesArray ( [0] => ./images/1984_miles_sorsa.jpg [1] => ./images/1984_owens_ja_severi.jpg ) ./images/postersArray ( [0] => ./images/posters/1984.jpg ) ./images/slogansArray ( ) ./images/slogans/enArray ( ) ./images/slogans/fiArray ( ) Pori Jazz History

History of Pori Jazz. International Festival Every Year in July

Festivaalivuosi 1984

Poriginal Jam Session päättää piknikin
Piknik-konsertti Kirjurinluodolla alkoi puolelta päivin. Viitisentuhatta ihmistä oli jaksanut vielä kerran saapua luodolle.

Ensimmäisestä jazzosuudesta huolehti rumpali Jukkis Uotilan kvintetti, jonka yllätyssolistina käväisi Randy Brecker.

Hermeto Pasqualin orkesteri jatkoi monimuotoisella lattarijazzilla ja veti jälleen osan yleisöstä tanssimaan pitkin katsomon käytäviä. Viimeisenä konserttiosuutena oli pasunisti J.J. Johnsonin 50- ja 60-lukujen jazzin kovimmista nimistä koottu sekstetti.

Piknik päättyi taas jamitunnelmissa. Lavalle kalustettiin jazzklubi pöytineen ja tuoleineen, ja tarjoilijana oli mm. toiminnanjohtaja Kangas. Ulkotiloissa ja varsinkin pienessä sadekuurossa jamsession-hengen tavoittaminen on kovilla, mutta menoa saatiin kyllä aikaan. Osuuden yllätysmomentti oli vanhan mustan miehen tuominen lavalle rottinkisessa rullatuolissa. Hetken musiikkia kuunneltuaan mies hypähti pystyyn ja alkoi stepata.

© Copyright Pori Jazz