1980*.jpg./imagesArray ( [0] => ./images/1980_luvun_shop.jpg [1] => ./images/1980_muddy_waters.jpg [2] => ./images/1980_raumansillalla.jpg ) ./images/postersArray ( [0] => ./images/posters/1980.jpg ) ./images/slogansArray ( ) ./images/slogans/enArray ( ) ./images/slogans/fiArray ( ) Pori Jazz History

History of Pori Jazz. International Festival Every Year in July

Festivaalivuosi 1980

Onpa Porissa tarjona lapsillekin
Pori Jazz 80 sisälsi lastenohjelmaa peräti kolmen tuotannon verran. Helsinkiläinen lastenteatteri Kitkat-Katkat esitti tarinan "Kati ja varis", Helsingin ylioppilasteatterin kärryteatteri esitti tarinan sirkusseurueen elämästä ja Esa "Nätsi" Rosvallin johtama Tuiskulan orkesteri ja sirkus järjesti lapsille suuret jazzkarnevaalit.

Torstaina 10.7. festivaali pyörähti käyntiin. Kirjurinluoto oli osittain uusittu. Kaupungin apu oli lisännyt penkkien paikkamäärää yli kolminkertaiseksi. Käytössä oli nyt kaksi vierekkäistä esiintymislavaa, minkä piti poistaa turhat tauot orkesterivaihdoista; toisin kuitenkin kävi. Majoitustilanne oli koulu- ja yksityismajoituksen myötä huomattavasti parantunut.

Ennallaan oli jälleen kerran sateen uhka. Tanskan suunnasta lähestyi matalapaine ja päivälämpötilan ennustettiin laskevan 14-17 asteeseen.

© Copyright Pori Jazz