2009*.jpg./imagesArray ( [0] => ./images/2009_Badu.jpg [1] => ./images/2009_SpokFrevo.jpg [2] => ./images/2009_erjalyytinen.jpg [3] => ./images/2009_saadiq.jpg [4] => ./images/2009_setzer.jpg [5] => ./images/2009_tunteita.jpg ) ./images/postersArray ( [0] => ./images/posters/2009.jpg ) ./images/slogansArray ( ) ./images/slogans/enArray ( ) ./images/slogans/fiArray ( ) Array ( ) Pori Jazz History

History of Pori Jazz. International Festival Every Year in July

Festivaalivuosi 2009

Jazzy Ladies:

19.7.2009 >> Kirjurinluoto Arena

(NOR/SA/RUS/SWE/FRA/FIN/DEN/USA/CAN/NL)
contemporary Scandinavian jazz

Ruotsalainen tuottaja Annika Westman on koonnut varta vasten Pori Jazziin monipuolisen kattauksen nais-jazzia. Kirjurinluoto Arenan ja pienempien iltaklubien lavalle nousee eri kokoonpanoissa 18 naista 10 maasta: Suomesta, Ruotsista, Tanskasta, Norjasta, USA:sta, Kanadasta, Ranskasta, Alankomaista, Venäjältä ja Etelä-Afrikasta.

Porin tämänvuotiset naisartistit ovat roolimalleja nuorille. Monet heistä ovat pioneereja ja esiintyneet jo 10, 20, jopa 30 vuotta, usein bändin ainoana naisena. Melkein kaikki ovat julkaisseet omia levyjä bändijohtajana ja säveltäjänä. He ovat saavuttaneet nykyisen menestyksensä asenteellaan, itseluottamuksellaan ja musikaalisella lahjakkuudellaan. Yhteensä lähes 400 vuotta lavakokemusta! Toivottavasti naisten osuus jazzissa yleensä on pian yhtä suuri kuin nyt Porissa.

Jazzy Ladies –projektiin kuuluvat kokoonpanot Copenhagen Jazzy Ladies, ISIS feat. Sibongile Khumalo sekä Kim Clarke & MAGNETS! feat. Ingrid Jensen.

Members:

takaisin
© Copyright Pori Jazz