2013*.jpg./imagesArray ( [0] => ./images/2013_1000411_10151706808894235_161233562_n.jpg [1] => ./images/2013_1000503_10151711768864235_136369724_n.jpg [2] => ./images/2013_1005443_10151702851189235_427364426_n.jpg [3] => ./images/2013_1012389_10151706807449235_770488587_n.jpg [4] => ./images/2013_1014161_10151706807159235_891558023_n.jpg [5] => ./images/2013_1069166_10151706807629235_1629742945_n.jpg [6] => ./images/2013_1069862_10151706807614235_1866745985_n.jpg [7] => ./images/2013_22001_10151704953594235_1812276490_n.jpg [8] => ./images/2013_27129_10151704935914235_441288236_n.jpg [9] => ./images/2013_557307_10151706807194235_835902154_n.jpg [10] => ./images/2013_60746_10151706807324235_1502417587_n.jpg [11] => ./images/2013_935055_10151711768614235_233592553_n.jpg [12] => ./images/2013_941262_10151704935244235_364863495_n.jpg [13] => ./images/2013_944233_10151706807154235_597471223_n.jpg [14] => ./images/2013_988632_10151706807664235_982601338_n.jpg [15] => ./images/2013_999990_10151706807004235_182577333_n.jpg ) ./images/postersArray ( [0] => ./images/posters/2013.jpg ) ./images/slogansArray ( ) ./images/slogans/enArray ( ) ./images/slogans/fiArray ( ) Pori Jazz History

History of Pori Jazz. International Festival Every Year in July

Festivaalivuosi 2013

Pori Jazz -catering luottaa lähiruokaan (3.7.2013)

"Lähi" ja "eko" ovat avainsanoja, kun Pori Jazzin catering-ryhmä suunnittelee ruokalistoja artisteille ja festivaalin vapaaehtoistyöntekijöille.

Pori Jazzin backstage-tarjoilussa on alusta alkaen luotettu suomalaiseen liha- ja kasvistarjontaan. Tänä vuonna useat ruokalajit täyttävät myös tarkemmat lähiruoan määritteet, sillä esimerkiksi kaikki maito, piimä ja voi on lähtöisin Satakunnasta. Leipä leivotaan tänä vuonna Eurajoella, perunat ja porkkanat tulevat puolestaan Kankaanpäästä. Grillimakkarat ovat Huittisissa valmistettuja, ja kurkkusäilykkeet tulevat Kauttualta. Käytännössä puolet ruoasta on lähellä tuotettua, lopputarjontakin pääasiassa suomalaista.

Ruoka valmistetaan erissä lounaalle ja päivälliselle, jolloin valmistushävikki pystytään pitämään mahdollisimman pieninä. Cateringin asiakkaat annostelevat ruokansa lautasilleen itse, jolloin lautasille jäävän biojätteen määrä pysyy mahdollisimman pienenä.

© Copyright Pori Jazz