2011*.jpg./imagesArray ( [0] => ./images/2011_Cafe_tekniikkaa_Johanna_Tirronen.jpg [1] => ./images/2011_Fotarit_tyossaan_Arto_Eriksson.jpg [2] => ./images/2011_JoStance_kehraamo_tirkistys_bakkarille_Sanna_Heikintalo.jpg [3] => ./images/2011_Mimmit_piknikilla_Johanna_Tirronen.jpg [4] => ./images/2011_Olli_Hirvonen_Tommi_Kolunen.jpg [5] => ./images/2011_Robert_Glasper_expt_Maarit_Nissinen.jpg [6] => ./images/2011_Trumpetisti_Sanna_Heikintalo.jpg [7] => ./images/2011_kids_tytot_miettii_Tommi_Kolunen.jpg ) ./images/postersArray ( [0] => ./images/posters/2011.jpg ) ./images/slogansArray ( ) ./images/slogans/enArray ( ) ./images/slogans/fiArray ( ) Pori Jazz History

History of Pori Jazz. International Festival Every Year in July

Festivaalivuosi 2011

Uusi tupakkalaki kieltää tupakoinnin katsomoalueilla, lue Pori Jazzin käytännöstä (12.7.2011)

Uusi tupakkalaki kieltää tupakoinnin ulkoalueilla järjestettävien yleisötilaisuuksien katoksissa ja katsomoissa sekä tilaisuuden seuraamiseen tarkoitetuissa tiloissa, joissa osallistujat oleskelevat paikoillaan.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Pori Jazzissa tupakointi on kielletty Kirjurinluoto Arenan penkkikatsomossa sekä lavan edustalla. Samoin Jazzkadun Apollo Stagen ja Philips Obsessed with Sound -lavan penkkikatsomossa sekä lavan edustalla tupakointi on kielletty. Nämä ovat alueita, joissa on isoja ja tiiviitä ihmismassoja, ja tupakointikielto on sekä viihtyvyyden että turvallisuuden takia tarpeellinen. Tupakointi on luonnollisesti kielletty myös kaikissa sisäkonserttipaikoissa - myös LP46!-teltan sisäpuoli lasketaan sisätilaksi.

Tupakointikieltoa valvovat järjestyksenvalvojat, jotka voivat poistaa tupakointikieltoa noudattamatta jättävät tupakointikieltoalueelta. Tupakointikielto on määritelty tarkemmin tupakkalaissa, 12 §:n momentti 1 kohdassa 8.

© Copyright Pori Jazz