2011*.jpg./imagesArray ( [0] => ./images/2011_Cafe_tekniikkaa_Johanna_Tirronen.jpg [1] => ./images/2011_Fotarit_tyossaan_Arto_Eriksson.jpg [2] => ./images/2011_JoStance_kehraamo_tirkistys_bakkarille_Sanna_Heikintalo.jpg [3] => ./images/2011_Mimmit_piknikilla_Johanna_Tirronen.jpg [4] => ./images/2011_Olli_Hirvonen_Tommi_Kolunen.jpg [5] => ./images/2011_Robert_Glasper_expt_Maarit_Nissinen.jpg [6] => ./images/2011_Trumpetisti_Sanna_Heikintalo.jpg [7] => ./images/2011_kids_tytot_miettii_Tommi_Kolunen.jpg ) ./images/postersArray ( [0] => ./images/posters/2011.jpg ) ./images/slogansArray ( ) ./images/slogans/enArray ( ) ./images/slogans/fiArray ( ) Pori Jazz History

History of Pori Jazz. International Festival Every Year in July

Festivaalivuosi 2011

Tee virtuaalikierros Jazzkadulla vaikka kotisohvalta käsin (11.7.2011)

Osoitteeseen jazzkatu.fi on avautunut Pori Jazzin kuuluisan Jazzkadun nettiversio, jossa kadun markkinapaikkoihin, pikaruokapaikkoihin, tuotemyyntipisteisiin ynnä muihin palveluihin voi tutustua virtuaalisesti vaikka kotisohvalla istuen.

Virtuaalisella Jazzkadulla surffaaja voi ikään kuin kurkistaa jokaiseen myyntipisteeseen ja kulkea Jazzkadun päästä päähän. Tämän lisäksi sivustolta voi tarkistaa Jazzkadun varrella sijaitsevien konserttipaikkojen ohjelman ja artistiesittelyt. Tiedot konserttien aikataulumuutoksista päivittyvät palveluun reaaliajassa. Palvelu toimii myös mobiililaitteissa.

Valitettavasti sitä aitoa ja oikeaa festivaalitunnelmaa ja fiilistä ei voi tuoda nettiin, vaan se syntyy paikan päällä ja on koettava itse!

Virtuaalisen Jazzkadun toteuttaa Opasmedia Oy ja se tehdään osana Prizztech Oy:n kaksivuotista OIP-hanketta (Open Innovation Platform – Tapahtumapalvelut avoimessa digitaalisessa innovaatioympäristössä), jonka tavoitteena on edistää Porin seudun elinkeinojen kehittymistä toisaalta tapahtuma-, elämys- ja matkailuelinkeinojen saralla ja toisaalta digitaalisten palvelujen saralla. Hankkeen aikana aktivoidaan uusien digitaalisten palvelujen syntymistä mm. teknologiapilotointien avulla. Hanke on Satakunnan ELY-keskuksen ja Porin seudun kehittämiskeskus Oy POSEKin rahoittama. Hankkeen toteuttajina toimivat lisäksi Prizztechin kilpailuttamat Tieto-Velju Oy ja Finpro.

© Copyright Pori Jazz