2011*.jpg./imagesArray ( [0] => ./images/2011_Cafe_tekniikkaa_Johanna_Tirronen.jpg [1] => ./images/2011_Fotarit_tyossaan_Arto_Eriksson.jpg [2] => ./images/2011_JoStance_kehraamo_tirkistys_bakkarille_Sanna_Heikintalo.jpg [3] => ./images/2011_Mimmit_piknikilla_Johanna_Tirronen.jpg [4] => ./images/2011_Olli_Hirvonen_Tommi_Kolunen.jpg [5] => ./images/2011_Robert_Glasper_expt_Maarit_Nissinen.jpg [6] => ./images/2011_Trumpetisti_Sanna_Heikintalo.jpg [7] => ./images/2011_kids_tytot_miettii_Tommi_Kolunen.jpg ) ./images/postersArray ( [0] => ./images/posters/2011.jpg ) ./images/slogansArray ( ) ./images/slogans/enArray ( ) ./images/slogans/fiArray ( ) Pori Jazz History

History of Pori Jazz. International Festival Every Year in July

Festivaalivuosi 2011

Festivaaliopas kosketusnäyttöisille laitteille (8.7.2011)

Pori Jazz on toteuttanut mobiilin tapahtumaoppaan kosketusnäyttöisille kännyköille ja tablet-tietokoneille. Festivaaliopas löytyy osoitteesta porijazz.fi/opas. Sen saa käyttöön syöttämällä osoitteen mobiililaitteen internet-selaimeen.

Oppaasta latautuu katsottavaksi kartta festivaalialueesta, josta näyttöä klikkaamalla avautuu tapahtuman tärkein info: ohjelma, artistiesittelyt, konserttipaikkatiedot, lipunmyyntitiedot sekä tietoa festivaalialueen palveluista. Myös muutokset konserttiaikatauluissa päivittyvät palveluun reaaliajassa, joten palvelua kannattaa selata vaikka kesken konserttipäivän.

Sovellus toimii mobiililaitteen internet-selaimessa eikä se vaadi lataamista sovelluskaupasta tai asennusta laitteeseen. Palvelu ei toimi kännyköissä, joissa ei ole kosketusnäyttöä. Palvelu on maksuton, mutta vaatii internet-yhteyden.

- Edelläkävijyys ja innovointi ovat Pori Jazzille tärkeitä arvoja, joten olemme lähestulkoon joka vuosi olleet mukana erilaisissa pilotoinneissa. Tutkimusten mukaan tyypillinen Pori Jazz -kävijä käyttää mielellään ja omaksuu helposti uutta teknologiaa, joten tapahtumamme on myös siltä kantilta katsottuna oivaa maaperää erilaisille hankkeille, kertoo Pori Jazzin markkinointipäällikkö Niina Eeva.

- Opas toteutetaan osana Prizztech Oy:n OIP-hanketta (Open Innovation Platform – Tapahtumapalvelut avoimessa digitaalisessa innovaatioympäristössä), jonka tavoitteena on edistää Porin seudun elinkeinojen kehittymistä toisaalta tapahtuma-, elämys- ja matkailuelinkeinojen saralla ja toisaalta digitaalisten palvelujen saralla. Hanke kohdentuu kahteen erilaiseen kohderyhmään: teknologian tuottajiin ja teknologian hyödyntäjiin, kertoo Pori Jazzin ICT-palveluista vastaava Veli-Jukka Leppänen.

Palvelun toteuttaa Zonear Oy.

© Copyright Pori Jazz