2011*.jpg./imagesArray ( [0] => ./images/2011_Cafe_tekniikkaa_Johanna_Tirronen.jpg [1] => ./images/2011_Fotarit_tyossaan_Arto_Eriksson.jpg [2] => ./images/2011_JoStance_kehraamo_tirkistys_bakkarille_Sanna_Heikintalo.jpg [3] => ./images/2011_Mimmit_piknikilla_Johanna_Tirronen.jpg [4] => ./images/2011_Olli_Hirvonen_Tommi_Kolunen.jpg [5] => ./images/2011_Robert_Glasper_expt_Maarit_Nissinen.jpg [6] => ./images/2011_Trumpetisti_Sanna_Heikintalo.jpg [7] => ./images/2011_kids_tytot_miettii_Tommi_Kolunen.jpg ) ./images/postersArray ( [0] => ./images/posters/2011.jpg ) ./images/slogansArray ( ) ./images/slogans/enArray ( ) ./images/slogans/fiArray ( ) Pori Jazz History

History of Pori Jazz. International Festival Every Year in July

Festivaalivuosi 2011

Täysin uusi ruokakeidas Kirjurinluoto Arenalla (22.6.2011)

Makujen Piazza tuo aivan uudet sävelet Kirjurinluoto Arenan ruokatarjontaan. Uusi, ainutlaatuinen ruokakeidas tarjoaa monipuolisia makuelämyksiä aivan Arenan lavan tuntumassa.

Piazzan antimista voivat valita omansa niin meksikolaisten, italialaisten kuin aasialaisten makujen ystävät. Kotimaan parhaita makuja edustavat muun muassa lähitorin lohiannokset ja tuoremakkarat. Jälkiruuaksi ja makean nälkään tarjolla on tuoreita leivonnaisia ja erikoiskahveja. Lisäksi Piazzasta voi noutaa monipuolisen herkkukorin tai termoskannullisen kahvia omaa piknik-kattausta helpottamaan.

Konserttivieraiden iloksi ateriointi Makujen Piazzassa on sujuvaa, sillä palvelu toimii “maksa ensin – valitse sitten" -periaatteella. Valikoimassa on suuri määrä tuotteita, joiden kaikkien hinnat ovat joko 10 tai 14 euroa. Kaikki tuotteet maksetaan ensin erilliseen kassatelttaan, josta asiakas saa myös haluamansa juomat. Sen jälkeen siirrytään Makujen Piazzan eri ruokapisteisiin, joista voi vapaasti valita maksamaansa hintaluokkaan kuuluvan annoksen.

Tänä kesänä Pori Jazzin kävijöillä on mahdollisuus ostaa ennakkoon herkullinen piknic-kori Kirjurinluoto Arenan konsertteja varten. Tilaaminen onnistuu samassa yhteydessä lipputilauksen kanssa. Makujen Piazzan toiminnasta vastaa Sukula co.

© Copyright Pori Jazz