2011*.jpg./imagesArray ( [0] => ./images/2011_Cafe_tekniikkaa_Johanna_Tirronen.jpg [1] => ./images/2011_Fotarit_tyossaan_Arto_Eriksson.jpg [2] => ./images/2011_JoStance_kehraamo_tirkistys_bakkarille_Sanna_Heikintalo.jpg [3] => ./images/2011_Mimmit_piknikilla_Johanna_Tirronen.jpg [4] => ./images/2011_Olli_Hirvonen_Tommi_Kolunen.jpg [5] => ./images/2011_Robert_Glasper_expt_Maarit_Nissinen.jpg [6] => ./images/2011_Trumpetisti_Sanna_Heikintalo.jpg [7] => ./images/2011_kids_tytot_miettii_Tommi_Kolunen.jpg ) ./images/postersArray ( [0] => ./images/posters/2011.jpg ) ./images/slogansArray ( ) ./images/slogans/enArray ( ) ./images/slogans/fiArray ( ) Pori Jazz History

History of Pori Jazz. International Festival Every Year in July

Festivaalivuosi 2011

Porin Seudun Matkailu Oy MAISA ja Pori Jazz tiivistävät yhteistyötään (4.4.2011)

Porin seudun kaksi vahvaa tapahtumaosaajaa tiivistävät yhteistyötään, jonka tavoitteena on lisätä erityisesti suurtapahtumien määrää Porissa ja Porin seudulla sekä vahvistaa Porin tunnettuutta tapahtumakaupunkina. Tavoitteena on myös helpottaa tapahtumajärjestäjien työtä tarjoamalla heidän käyttöönsä tapahtumajärjestämisen ammattilaisten tiedot, taidot ja verkostot.

Porin Seudun Matkailu Oy MAISA ja Pori Jazz tarjoavat osaamistaan joko avaimet käteen -periaatteella aina suunnittelusta toteutukseen, tai pienempinä osakokonaisuuksina. Tarjottavat palvelut kattavat toimintoja tapahtuman tuotannon suunnittelusta ja konsultoinnista tilavuokraukseen, esitystekniikkaan ja infrastruktuurin pystyttämiseen tai vaikkapa lipunmyyntiin ja ilmoittautumisjärjestelmiin asti. Asiakas saa näin yhdeltä luukulta kaiken tarvitsemansa.

Näiden kahden toimijan omat sekä yhteiset referenssit ovat kovat. Vuonna 2010 tahot olivat mukana yhteistyökumppanina tai järjestämässä yli 200 tilaisuutta, joissa vieraili yhteensä yli 465 000 henkilöä.

Aikaisemmin yhdessä toteutettuja projekteja ovat olleet mm. Reposaaren Loma-asuntomessut 2008, Sonisphere 2009 ja 2010 sekä lukuisat konsertit ja suuremmat kokoukset. Nyt MAISA ja Pori Jazz ovat kiinteästi mukana kesällä Porissa järjestettävän Farmari 2011 -maatalousnäyttelyn toteutuksessa.

- Uskomme, että yllämainittu osaaminen on hyvä kilpailukeino silloin, kun kisataan suuren tapahtuman tai kokouksen järjestämispaikasta. Tulemme markkinoimaan yhteistyötämme tarkasti kohdennettuun segmenttiin, täsmentää MAISAN myynti- ja markkinointijohtaja Maria Suni.

- Tavoitteenamme on MAISAN ja Pori Jazzin resurssien ja osaamisen yhdistäminen ja täydentäminen niin, että asiakas saa mahdollisimman kattavan kokonaispalvelun yhdeltä luukulta, kertoo Pori Jazzin vt. toimitusjohtaja Niina Eeva.

© Copyright Pori Jazz