2009*.jpg./imagesArray ( [0] => ./images/2009_Badu.jpg [1] => ./images/2009_SpokFrevo.jpg [2] => ./images/2009_erjalyytinen.jpg [3] => ./images/2009_saadiq.jpg [4] => ./images/2009_setzer.jpg [5] => ./images/2009_tunteita.jpg ) ./images/postersArray ( [0] => ./images/posters/2009.jpg ) ./images/slogansArray ( ) ./images/slogans/enArray ( ) ./images/slogans/fiArray ( ) Pori Jazz History

History of Pori Jazz. International Festival Every Year in July

Festivaalivuosi 2009

Sinebrychoff ja Pori Jazz jatkavat yhteistyötään (13.1.2009)

Suomen vanhin panimo ja maan suurin kesätapahtuma jatkavat yhteistyötään jo 41. kerran jazzfestivaaleilla kesällä 2009. Sinebrychoff on Pori Jazzin pääyhteistyökumppani. Sinebrychoff viettää tänä vuonna myös 190-vuotisjuhlavuottaan.

- Sinebrychoff ja Pori Jazz ovat tehneet yhteistyötä jo neljän vuosikymmenen ajan. Tänä aikana niin yhteistyö kuin toimintatavatkin ovat hioutuneet toimivaksi yhtälöksi. Pori Jazz on pitkä tapahtuma, jossa käy vuosittain noin 150 000 kävijää, joten tuotevalikoiman, saatavuuden ja logistiikan tulee olla toimiva ja mielekäs niin ravintoloitsijoille kuin asiakkaillekin. Pori Jazziin tullaan viihtymään, rentoutumaan ja nauttimaan hyvästä musiikista hyvässä seurassa. Viihde- ja kulttuuritapahtumaan liittyy olennaisesti Sinebrychoffin valikoima niin oluiden, siiderien kuin alkoholittomienkin juomien osalta, kertoo Pori Jazzin myyntijohtaja Juha Miikkulainen.

Sinebrychoffin brändeistä Pori Jazzissa on esillä erityisesti Carlsberg, joka sopii kansainväliseen tapahtumaan. Myös Porin oma ylpeys Karhu on edustettuna. Porin panimon vieressä oleva Karhupanimokin saattaa luoda juhlan kunniaksi uuden oluen.

- Olemme mukana harmonikkamusiikista mustaan metalliin, koko musiikin genre tulee käytyä läpi Suomen kesässä. Jazz on kuitenkin kestoltaan pisin ja vaikuttaa siten monen työntekijämme, alihankkijamme ja sidosryhmämme panokseen. Menestys syntyy luottamuksesta ja pitkäaikaisesta yhteistyöstä. Vuosien varrella Pori Jazz on kasvanut kansainvälisesti tunnetuksi ja tunnustetuksi musiikkitapahtumaksi ja yhteistyömme on kehittynyt niin, että voimme palvella festivaaliväkeä entistä paremmin, kertoo Sinebrychoffin palvelusektorin johtaja Matti Kalpamaa.

Jazzien ensimmäinen yhteistyökumppani vuonna 1966 oli Porin Olut, joka vuonna 1972 siirtyi Sinebrychoffin omistukseen. Porin Olut lainasi kuljetuskalustoaan innokkaille muusikoille soittimien kuljetukseen.

© Copyright Pori Jazz