2001*.jpg./imagesArray ( [0] => ./images/2001_arena_valmis.jpg [1] => ./images/2001_erykah_kasi.jpg [2] => ./images/2001_lava.jpg ) ./images/postersArray ( [0] => ./images/posters/2001.jpg ) ./images/slogansArray ( ) ./images/slogans/enArray ( ) ./images/slogans/fiArray ( ) Pori Jazz History

History of Pori Jazz. International Festival Every Year in July

Festivaalivuosi 2001

Porin tapahtuma-areenalle ehkä sittenkin megatähtiAsta Matikainen SK 14.4.2001

Porin Raatimiehenluotoon valmistuneella konserttiareenalla saattaa sittenkin olla konsertti alkavana kesänä. Tiettävästi Pori Jazzin tytäryhtiö Pori Marketing Office Oy on monen kuukauden neuvottelujen jälkeen pääsemässä sopimukseen italialaisen Eros Ramazzottin konsertista heinäkuussa.

Tai oikeammin lopullinen ratkaisu on kiinni PMO:n kahdesta kumppanista, eli siitä ovatko ne halukkaita kantamaan konsertin järjestämisen riskin.

Ramazzotti on määritellyt sopimusehtonsa ja hintansa, joka tiettävästi on vähän liian kallis. Todennäköisesti juuri siitä syystä PMO:n kaksi kimppakumppania saattavat vetäytyä vielä viime hetkellä sopimuksesta.

Jotta järjestäjät pääsisivät edes nollille, vaatisi se varsin huomattavan lippumäärän myymistä. Mistään hyvästä bisneksestä siis ei ole kyse, mutta ilmeisesti PMO:n paineet saada jokin tapahtuma tulevana kesänä areenalle ovat melkoiset.

Tiettävästi PMO:n edustajat neuvottelevat tiistaina Kööpenhaminassa Ramazottin konsertista, ja asiaa ratkeaa keskiviikkkona aamupäivällä puoleen tai toiseen.

Ramazzottin konsertti olisi todennäköisesti vain viisi päivää jazzfestivaalien päättymisen jälkeen eli 27. heinäkuuta.

Pori Jazz ei näillä näkymin ole tuomassa tapahtuma-areenalle yhtään konserttia tänä kesänä.

© Copyright Pori Jazz