1972*.jpg./imagesArray ( [0] => ./images/1972_cannonball_co.jpg [1] => ./images/1972_kirjuri.jpg [2] => ./images/1972_teatterissa_corea.jpg [3] => ./images/1972_teljanhovi_jamit.jpg ) ./images/postersArray ( [0] => ./images/posters/1972.jpg ) ./images/slogansArray ( ) ./images/slogans/enArray ( ) ./images/slogans/fiArray ( ) Pori Jazz History

History of Pori Jazz. International Festival Every Year in July

Festivaalivuosi 1972

Kaupungille taas toivomuslistaKaupungin vuokraama ponttonisilta oli asennettu paikalleen jo hyvissä ajoin. Suurin käytännön ongelma oli nyt, kulkuyhteyksien parannuttua, Kirjurinluodon esiintymislava. Se oli rakennettu ja purettu jo kuutena kesänä ja yhdistys oli tuhonnut näihin kertakäyttöestraadeihin yli 30 000 markkaa.

Hallitus pohti vakavissaan pysyvän estradin rakentamista omin varoin, mutta omaan hankkeeseen ei kuitenkaan ryhdytty. Pori Jazz 66 ry esitti jälleen kerran kaupungille pysyvän lavan rakentamista tai väliaikaisen jazzlavan lunastamista loppukesäksi muiden tilaisuuksien käyttöön. Kaupunkia pyydettiin myös varustamaan leirintäalueet riittävästi, hankkimaan yleisiä käymälöitä, huolehtimaan vartioinnista ja luovuttamaan kesällä tyhjillään olevat koulut jazzvieraiden majoituspaikoiksi.

© Copyright Pori Jazz