1968*.jpg./imagesArray ( [0] => ./images/1968_don_cherry.jpg [1] => ./images/1968_jorma_uotinen.jpg [2] => ./images/1968_otavan_jamit.jpg [3] => ./images/1968_torikeikalle.jpg [4] => ./images/1968_tytto_torilla.jpg [5] => ./images/1968_woods_dylag.jpg ) ./images/postersArray ( [0] => ./images/posters/1968.jpg ) ./images/slogansArray ( ) ./images/slogans/enArray ( ) ./images/slogans/fiArray ( ) Pori Jazz History

History of Pori Jazz. International Festival Every Year in July

Festivaalivuosi 1968

Puitteita parantamaanPori Jazz 67:n kokemusten perusteella oli nopeasti ryhdyttävä parantamaan festivaalin ulkoisia puitteita. Kirjurinluotoon pääsi edelleen vain lossilla tai kaupungin työveneellä. Ulkoilmakonserttien yleisön oli mahdotonta ehtiä ajoissa jatkoille jamipaikkoihin, kun joen yli voitiin kerralla kuljettaa vajaat sata henkeä.

Jo elokuussa 1967 Pori Jazz 66 ry ja Kirjurinluodossa toimiva Porin Kesäteatteri olivat jättäneet kaupunginhallitukselle kirjelmän, jossa todettiin että kaupungin olisi hyvissä ajoin ennen seuraavaa kesää ratkaistava kuljetuspulma. Ongelman ratkaisuksi esitettiin joko uutta, tilavaa ja nopeaa lauttaa tai kevyttä jalankulkusiltaa. Pori Jazz esitti myös pysyvän esiintymislavan rakentamista Kirjurinluotoon.

© Copyright Pori Jazz